Het gezicht achter de website van Plonsplu

      

"Smile in the rain” dat zou ik bij iedereen willen zien. Het weer kunnen we niet veranderen, maar wellicht krijgen we met de producten van Plonsplu wel een glimlach op jouw gezicht wanneer het regent in ons kikkerlandje. Het draait om die kleine dingen, die jouw dag kunnen veranderen.

 

Graag wil ik je wat meer over mezelf vertellen, omdat ik ook in deze digitale wereld, toch zo persoonlijk mogelijk naar jou toe wil zijn. Zo krijg jij een beeld van mij, wie er achter deze webshop zit. Ik ben geen groot postorderbedrijf of online warenhuis. Maar ik wil gewoon leuke producten aanbieden in mijn webshop, tegen een betaalbare prijs. Leuke originele producten aanbieden zodat jij die lach op jouw gezicht krijgt wanneer het regent en jouw dag weer goed is.

 

Ik ben Caroline, 37 jaar, van origine een trotse Brabantse en ben voor de liefde een paar jaar geleden naar Barneveld verhuisd. We hebben 2 jongens, die het ook erg leuk vinden om in de plassen te stampen. Als freelancer heb ik voor verschillende bedrijven kleding en accessoires ingekocht over heel de wereld. Zo kwam mij tijdens 1 van die reizen een filmpje onder ogen van een kindje met een ‘Plonsplu’.

 

Ik was gelijk enorm enthousiast. Natuurlijk wilde ik deze hebben voor onze jongens. Het werd nog een hele zoektocht om dit artikel te vinden, want eigenlijk is het nog nauwelijks te koop in Nederland. 

Zo is het idee geboren voor een eigen webshop. Een webshop voor de Plonsplu zoals ik hem noem, met bijpassende regenlaarsjes, zodat ik ook bij jou en anderen een glimlach op het gezicht krijg, wanneer het regent. Niks leukers dan een mooie glimlach.